Activitats pròpies

Taller d’idees

Escrit el 10-05-2022 per amics vic
Inici del esdeveniment: 09-05-2022
Fi del esdeveniment: 21-05-2022
TANCAT

 Taller d’idees

Benvolguts /des,

Per la present us convidem a participar en un Taller d’idees que Amics de la Ciutat de Vic organitza el proper dia 21 de maig en horari de 9’30 a 14 hores i que es desenvoluparà en el centre cívic de can Pau Raba de Vic. Les inscripcions per participar-hi son gratuïtes i es poden fer en la pròpia Web de l’entitat www.amicsvic.cat o bé al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquest Taller està dirigit per la professora Dra. Montse Vall de la UVIC-UCC i va adreçat especialment a socis i simpatitzants d’Amics de la Ciutat de Vic, amb la finalitat principal de confeccionar un llistat consensuat de temes que han de servir per orientar les accions de l’entitat en els propers mesos. En cas de no poder participar-hi de manera presencial, podeu fer les vostres aportacions mitjançant el correu electrònic enunciat.

Sempre des de la perspectiva de FER CIUTAT, des del compromís cívic i partint dels valors humanístics universals ( divises principals d’Amics ) us animem a participar en aquest Taller com a manera de dotar-nos de un fons temàtic, que permeti desenvolupar les actuacions pertinents  de la manera més adequada possible ( Formació, estudis, accions, materials,...) i així assolir els objectius marcats. Com veieu la vostra participació es imprescindible per repensar aquesta Ciutat en les seves diverses manifestacions.

Per el gaudi de treballar per la Ciutat somiada, desitjo ens puguem saludar personalment l’esmentat dia.

Moltes gràcies !

 

 

Joan López Carol

President d’Amics de la Ciutat-Vic

Programació d'Activitats